www.Licenta-Diploma-Master.com | | | Telefon : 021/ 56.84.173 (Call-Center Non Stop)

lucrari de licenta diploma grad disertatie master doctorat Lucrare / Lucrari de Licenta Diploma Grad Disertatie Master Doctorat

FAQ - Intrebari si Raspunsuri

1 Care sunt preturile lucrarilor ofertate pe Licenta-Diploma-Master.com?
Noi nu avem o politica predefinita de pret sau tarife obligatorii. Pretul il stabileste fiecare consultant, prin intermediu ofertei sale, in functie de cat considera ca valoreaza munca sa si timpul petrecut cu documentarea si redactarea profesionala a textului cerut.
Astfel, poti alege oferta care ti se pare mai avantajoasa. Din experienta ultimului an, preturile la care se vand serviciile de redactare profesionala de text academic pot varia intre 5-20 RON/pagina, in functie de complexitatea temei, de urgenta, etc.

2 Nu regasesc tipul de text de care am nevoie in lista voastra de tematici si tipuri de texte pe care le redactati. Ce fac?
Noi am dat numai exemplele celor mai uzuale tipuri de lucrari cerute; evident, am putea face o lista cu 12.000 de teme pe care ni s-au cerut lucrari, de la cresterea albinelor pana la teme de drept, ASE sau brosuri despre gradinarit ecologic.
Orice text ai avea nevoie, transmite-ne o cerere prin formularul de comanda, si daca vreunul dintre consultantii nostri te poate servi, o va face!

3 Este legal sa folosesc textele de la voi?
Textele pe care le concep redactorii nostri la comanda au un scop pur educational. Nu pot fi folosite ca texte proprii de catre clienti, deoarece in Romania plagiatul se sanctioneaza.
Pe de alta parte, clientul poate aduce orice modificari textului comandat, din moment ce este proprietarul acestuia dupa ce l-a platit. In acelasi timp, noi garantam originalitatea si protectia antiplagiat a textelor pe care le transmitem clientilor nostri, prin urmare, acestea nu incalca legea pentru protectia drepturilor de autor si normele impotriva plagiatului.

4 Ce fac daca profesorul coordonator imi cere sa fac modificari pe lucrarea de la voi?
Timp de mai multe zile de la primirea textului de la noi, ai timp sa soliciti mici revizuiri sau adaugiri, in functie de ce iti poate solicita coordonatorul tau.

5 Cum pot sa tin legatura cu redactorul meu?
Am conceput platforma electronica de administrare a comenzilor drept interfata de comunicare intre redactori si clienti, garantand astfel confidentialitatea reciproca. Este insa la libera alegere a redactorului si a clientului daca doresc sa comunice si telefonic.
Redactorii nostri nu fac publice datele clientilor si noi garantam ca lucrarile acestora nu se predau unor terti; ele se folosesc ulterior doar ca verificare in cadrul softului antiplagiat, pentru a ne asigura ca fie si involuntar un consultant nu a reluat intr-o noua lucrare fragmene sau idei dintr-o lucrare anterioara.

6 Cum pot beneficia de reduceri de pret?
Pentru toti clientii care comanda un text sau o lucrare de licenta in 2014, avem o reducere de 20%.
De asemenea, daca ne recomanzi si aduci alti clienti, poti sa obtii tot reduceri de 20% pentru lucrarile comandate prin intermediul site-ului nostru.

7 Cum pot sa verific si eu personal daca textul primit nu este un plagiat?
Simplu. Noi am investit in crearea celui mai complex si complet program de detectie a plagiatului adaptate pentru texte in limba romanda. Il poti accesa si folosi gratuit de pe site-ul http://DetectarePlagiat.ro .
Mii de utilizatori, precum si institutii publice din Romania il folosesc deja. Acum ai siguranta inaintea tuturor ca textul tau este original si autentic!

Cum ar fi sa uiti de toate aceste batai de cap?

Comanda acum o lucrare de nota 10!